Oana Radu, mărturisiri neașteptate despre relațiile toxice prin care a trecut: „Nu o să spun de câte ori m-au lovit bărbații…”

06 09. 2024, 11:28

Oana Radu a trecut prin momente dificile în relațiile toxice pe care le-a avut. Iată ce a mărturisit vedeta! 

Oana Radu a trecut recent printr-un divorț și a declarat că este fericită pentru că a putut scăpa din relația toxică pe care a avut-o. 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, cântăreața a mărturisit clipele grele prin care a trecut de-a lungul relațiilor toxice pe care le-a avut, dar și ce îi făceau foștii parteneri. 

Oana Radu, despre relații toxice 

Oana Radu a mărturisit că frica de abandon o făcea să accepte relațiile toxice prin care a trecut. 

”Oamenii care au o viață în trecut, cu abandon, violență în familie, cu o situație grea, ajung să intre în relații toxice, care sunt cele mai periculoase și fix asta atragi. M-am luptat cu treaba aceasta, până când am ieșit din căsătoria cu fostul meu soț și a fost cu adevărat o victorie, pentru că am închis această rană. De frica abandonului, am stat și am îndurat fiecare situație. Nu o să spun de câte ori m-au lovit bărbații, ar fi urât să spun lucrul acesta la televizor, nu aș vrea să influențez publicul la un mod atât de negativ” , a mărturisit Oana Radu în cadrul emisiunii.

Artista a trecut printr-un divorț

Oana Radu a anunțat divorțul de Cătălin Dobrescu în urmă cu câteva luni și a făcut publice niște detalii neștiute despre relația lor. Se pare ca Oana a suferit foarte mult și a avut o relație toxică cu fostul partener. Mai mult, ea a spus că nu mai păstrează deloc legătura cu el și îi este foarte bine așa.

„Nu este nicio relație acum și este cel mai bine pentru mine. Nu avem niciun contact. Îmi pare rău să spun, dar este ultima persoană pe care aș vrea să o văd. Mi-a făcut foarte, foarte mult rău. A fost rău în relație.
Cel mai urât mi se părea la televizor când vedeam oamenii care au fost într-o relație și apoi se bălăcăresc. Nu aș fi vrut niciodată să ajung să vorbesc despre relație la televizor, dar lucrurile care s-au întâmplat după căsătorie pentru mine au fost îngrozitoare și am avut nevoie să mă apăr, pentru că îmi era frică.
Nu e prea frumos să îți speli rufele în public. Când ești presat de anumite de acțiuni și când ești frustrat, când nu poți să mai locuiești în casa pentru care tu ai muncit, când nu poți să mai fi liniștit, când îți dispar lucruri din casă…”, a mărturisit Oana Radu la Star Matinal, conform Ego.

Sursă foto: social media